Vabimo vas v Zgornjo Savinjsko dolino, v vas Varpolje. V lepo urejeno kmečko hišo , ki nima vsega sodobnega razkošja, ima pa "dušo" (tako menijo gostje, ki se vračajo) nudimo prenočišča z zajtrkom v eno, dvo in tro posteljnih sobah. Soba je lahko s kopalnico ali s souporabo le-te. Hiša je bila zgrajena pred sto leti in v njej se še čuti način življenja in toplota nekdanjih, zdavnaj preteklih dni. Z avtomobilom, s kolesom ali peš se lahko odpravite na lepe izlete v okolico.
Ogledate si lahko naravne znamenitosti v bližini: krajinski park Golte, krajinski park Logarska dolina, visoke vrhove Savinjskih Alp, Snežno jamo pod Raduho, Iglo, Robanov kot, Potočko zijalko, predgorje Savinjskih Alp. Tudi kulturnih znamenitosti ni malo:sramotilni steber na Rečici, grad Vrbovec v Nazarjah, cerkvena zakladnica v Radmirju. Zanimiv je hortikulturni park Savinjski gaj v Mozirju, lokostrelski center, športni centri, Terme Topolšica in Zdravilišče Laško.
Še več pa je kulturnih in naravnih znamenitosti po vsej Sloveniji, katerih izhodišče je prav tako lahko Zgornja Savinjska dolina.
Možnosti je res veliko. Lahko kolesarite, planinarite, jahate, se kopate ali preprosto počivate v lipovi senci na velikem dvorišču.
Hiša je zelo primerna za organizirane manjše skupine, katerim nudimo možnost treh obrokov hrane dnevno, oziroma souporabo kuhinje.